2023-02-12: VAKO – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Heeel erg zuuuur 🫠😭. Allemaal heel gebleven, maar wel zonder puntjes op huuus an….

Positiviteit was ons motto deze zondag! Want ja, zondag is natuurlijk niet onze favoriete dag voor een wedstrijd 😅. Maargoed, menig flesjes water en een paar pepers in de reet deden wonderen! We kwamen heeel sterk de kleedkamer uit en namen gelijk de voorsprong 💪🏼. De dekking stond goed en onze keeper nog beter, en aanvallend maakten we de kansen mooi af. Toch liep de stand van een 1-4 voorsprong voor ons daarna wat stroefjes en na 5-6 kwamen we verder de hele wedstrijd niet meer op voorsprong 🥵.

Door een paar (meer dan 2) dubieuze beslissingen van de scheidsrechter en nog meer duwtjes van de tegenstander kwamen wij niet lekker meer in ons spel en durfden niet echt volle bak meer te gaan. We gingen rusten met een achterstand van 5 doelpunten. In de kleedkamer wisten we dat we hier konden winnen, en zo niet, gingen we gewoon lekker door met de positiviteit waarmee we aan de wedstrijd begonnen waren! Dat werd ons door sommige factoren nog wel eens flink moeilijk gemaakt, maar ondanks dat zijn we er echt voor blijven gaan, met zn allen, en de hele wedstrijd door lekker positief! Kortom; verloren (28-19), maar wel plezier gemaakt! 👏🏻😍

Nu even lekker 2 weken geen wedstrijd, maar na de Carnaval zijn jullie weer van harte welkom in de Achterberg, om ons te zien shinen tegen Zwolle!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina