2023-02-11: WHC – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag mochten wij afreizen naar Hengevelde om een wedstrijd te spelen tegen de dames van W.H.C. In de vorige wedstrijd ging het lang gelijk op en konden wij aan het einde een gat slaan. Wij waren dus gewaarschuwd voor het spel van W.H.C. Met een enigszins gehavend team stonden wij aan de start van de wedstrijd. Helaas konden Emma en Kayra niet meedoen door de blessure die ze opgelopen hebben in de wedstrijd van vorige week. Gelukkig kwamen Lindey, Esmee en Rian ons versterken.

De wedstrijd begon stroef. Beide teams wisten maar moeilijk te scoren en de verdedigingen stonden goed dicht. Het was dan ook zeldzaam als er gescoord werd in de eerste helft. Wij hadden moeite om in de aanval in ons eigen spel te komen en gingen ballen spelen die wij normaal niet zouden spelen. Het was slordig en het moest echt beter. Wij gingen de rust in met een stand van 9-9.

In de rust bespraken wij dat we moesten proberen om in de tweede helft meteen in ons eigen spel te komen. Gelijk scherp beginnen en beginnen met doelpunten maken.

Wij schoten uit de startblokken in de tweede helft. Lisa N wist een aantal mooie doelpunten van de opbouw te maken en dit gaf ons weer goede moed om verder te gaan. Wij werkten hard om de verdediging dicht te houden. Dit ging goed, wij stonden als een team te verdedigen waardoor W.H.C. maar moeilijk tot scoren kwam. Daarnaast ging ook de aanvalsmachine lopen en wisten wij weer wat scoren was. Uiteindelijk hebben wij een lekkere tweede helft gespeeld waar wij er weer met z’n allen stonden. De uitslag was: 22-29.

De komende 2 weken hebben wij geen wedstrijd op de planning staan. De eerst volgende wedstrijd is de derby tegen Broekland. Die spelen wij op 4 maart om 20.10 uur in Heeten. Wij kunnen jullie support goed gebruiken!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina