2023-02-04: SDOL – Dalfsen (hoofdklasse)

Verslag SDOL

In een BOM, maar ook echt BOMvolle Achterberg stond gisteravond de wedstrijd tegen SV Dalfsen 1 op het programma! Een wedstrijd waarvan we op voorhand wisten dat het flink aanpoten zou worden, maar we wilden het ze wel even heel moeilijk maken en misschien zelfs nog wat puntjes meesnoepen 😝💥.

In het begin van de wedstrijd konden we Dalfsen nog redelijk bijblijven, maar echt spannend is het eigenlijk de hele wedstrijd niet geweest. Elk klein foutje of slordigheidje van ons werd meteen door Dalfsen afgestraft, zo effectief dat ze zijn. We konden in de dekking geen vat krijgen op hun samenspel, of het nou via de cirkel was of via de afstandsschutters, zij konden elkaar blindelings vinden. Wij hadden, daarentegen, daar in onze aanval nog wel eens wat moeite mee. Daardoor was de ruststand niet al te best, en stonden we al met 10 doelpunten achter; 13-23 🫠😵….

In de rust waren we heel duidelijk; stand weer op nul, Dalfsen niet verder laten uitlopen, maar het allerbelangrijkst; plezier maken en voor het publiek een leuke, vermakelijke en positieve 2e helft neerzetten. En dat hebben we gedaan, al zeggen we het zelf! We hebben mooie aanvallen laten zien en in de dekking wisten we meer stops te maken. We zijn echt samen tot het bittere eind blijven knokken en hebben zo hopelijk toch nog een leuke wedstrijd neergezet! Eindstand; 41-28. Pupil Merit, wat heb je ons goed aangemoedigd en wat was je gezellig op de bank, topper bedankt!

28 doelpunten scoren tegen Dalfsen, dat is zo gek nog niet!! Maarja er 41 tegen krijgen, ja dan weet je t wel…. Een terecht verlies, tegen een Dalfsen dat echt een heel goed, gevarieerd & leuk team heeft, die ons op dit moment gewoon een maatje te groot is! Op naar weer een verre reis volgende week, naar Vries! We spelen op zondag tegen VAKO, de nummer 4 van de ranglijst. Maaaar dat zegt natuurlijk niks, want in eigen huis wonnen we! Tot volgende week!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina