2023-02-04: Avanti Wilskracht – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. De vorige wedstrijd hadden wij gewonnen, maar was de start van de wedstrijd niet best. Dit moest vandaag anders.

Wij begonnen sterk en wisten al snel een voorsprong te pakken. Door snelle aanvallen te spelen en fel te verdedigen konden wij lekker ons spel spelen. Dat het een fysieke wedstrijd zou worden, dat was al snel duidelijk. Gelukkig wisten wij de aanvallen goed uit te spelen en konden wij de rust in 10-19.

In de rust werd er besproken dat wij ons eigen spel moesten blijven spelen en dat wij onszelf heel moesten houden. Wij moesten ons niet mee laten slepen door de tegenstander en al helemaal niet door het onsportieve publiek.

Wij startten de 2e helft met 3 minuten overtal, aangezien er een speelster van Avanti Wilskracht vlak voor de rust 2 x 2 minuten kreeg. Hier hebben wij dankbaar gebruik van kunnen maken. Helaas waren er ook wat slordigheden de tweede helft en hier wist Avanti Wilskracht goed van te profiteren. Gelukkig kwam onze voorsprong niet meer in gevaar en hebben wij de 2 punten in de tas mee naar Heeten genomen. Eindstand: 24-35.

Volgende week spelen wij weer een uitwedstrijd. Dit keer tegen W.H.C. in Hengevelde. Wij zien jullie graag volgende week daar!