2023-01-28: Haarle – CVO (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 12-10
Uitslag 24-20

Pfoe, wat moet ik zeggen, zo begon ik mijn verslag toen we tegen CVO uit speelden. We kregen toen een handbal lesje. In het wedstrijdboekje had ik al geschreven dat we zouden laten zien hoe we gegroeid waren in een half jaar tijd.

We moesten tegen de koploper en wisten dat het een stevige pot zou worden. Ik was zenuwachtig want deze pot gingen we winnen en vol vertrouwen reed ik naar Haarle. Tijdens de voorbespreking uitgelegd hoe we het gingen doen en de meiden waren er echt klaar voor.

Het ging gelijk op tot 6-6 maar daarna konden we een gaatje slaan en gingen de rust in met een 12-10 voorsprong. Ook nu eerst even bijkomen en gezegd dat we deze pot zouden gaan winnen, de drive en motivatie was er we klapten er op de tweede helft. CVO kwam terug en nam brutaal een voorsprong, maar bij 17-18 vonden we het genoeg en knokten wij ons naar een verdiende 24-20 overwinning. De scheidsrechter was voor beide kanten aardig met 2 minuten, maar wij wisten iedere keer in ondertal te scoren en de koppies gingen bij CVO wat naar beneden, waar wij dat in het verleden deden ging bij ons nu het karakter en vechtlust spelen en stonden wij als een team te spelen om de overwinning en de 2 punten te pakken.

Wat een vechtlust, wat een machtig team stond hier vanavond te spelen. Iedereen motiveerde elkaar en het publiek heeft een spannende pot gezien. Mooie doelpunten, snelle 1e fase, geduld, een strakke verdediging, een prima keeper, kortom 100% Haarle. Als dan de tegenstander na de wedstrijd tegen je zegt, wat zijn jullie verschrikkelijk beter geworden dan is dat een groot compliment voor de ploeg. Namen ga ik niet noemen, maar vanavond debuteerden Sanne en vul maar in, ze deed het erg goed.