2023-02-04: Wijhe’92 2 – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 8-16
Uitslag 24-29

Moeten we nou aan de achterkant naar binnen of aan de voorkant van de sporthal, daar begonnen we mee en zo ging de wedstrijd vanavond ook.

We moesten tegen ( positief) nare Wijhe 2 handballen en dan weet je dat je het niet makkelijk krijgt.

De eerste 15 minuten gingen gelijk op, we waren een beetje als eilandjes aan het spelen, maar de rest van de eerste helft liepen we weg. Als team sloegen we een gat van 8 doelpunten en dat is lekker als je zo de rust in gaat. De tweede helft ging ook weer gelijk op, maar Wijhe kwam steeds dichterbij tot zelfs 3 doelpunten. De boel ging op slot en met 2 doelpunten in de laatste minuten stond er 24-29 op het scorebord. Het was een spannende mooie wedstrijd met een uitstekende scheidsrechter en een fijne tegenstander. De tweede helft hebben we verloren met 16-13, maar door kalm te blijven, ook al probeerde Wijhe het nog met 1 tegen 1 wisten we de punten mee te nemen naar Haarle. We zijn de eerste helft van de competitie begonnen met 2 punt uit 4 wedstrijden en de tweede helft van de competitie tegen de zelfde 4 tegenstanders 8 punten. Als we de lijn doorzetten mogen we nog wel een plekje omhoog kijken.

Ook nu weer als team laten zien dat we ons niet gek laten maken en blijven handballen. Meike deed vanavond mee en liet zien dat ze er bij hoort met 3 doelpunten.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina