2023-01-28: Actief Klazienaveen – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Een bestn avond moest het worden….. Donders gebrand waren we om op deze late avond Actief Klazienaveen flink in de tang te nemen! Vol pit en gas die kant op an om die punten eens even op te gaan halen 🚗💨💥!

Maar… als je het over 2 uitersten hebt, dan heb je het over ons vandaag 😅. De eerste helft zag je onze gedrevenheid van vooraf ècht op alle vlakken terug; vanaf het begin af aan knokken en werken voor mekaar en vooral een hele goede sfeer, net zoals vorige week. De dekking stond vaak mega goed en door ons snelle spel maakten we in de aanval de kansen goed af. We namen dan ook gedurende de eerste helft een kleine voorsprong van 3 doelpuntjes, maar lieten Klazienaveen toch vlak voor rust weer langszij komen tot een ruststand van 11-11.

En dan de 2e helft. Ja, daar hebben we het liever niet over 😭…. Nog net zo gebrand als de eerste helft waren we er echt van overtuigd ze vanavond te gaan pakken 💥! Maar daar was ons welbekende dipje weer, echte zogenoemde ‘knulligheden’ zorgden ervoor dat Klazienaveen uit kon lopen, en flink ook 😔. Het lukte ons helaas de hele 2e helft, ondanks dat we er echt voor gevecht hebben, niet meer om ze bij te komen.

2 puntjes helaas in het verre Drenthe vergeten, net als wederom Lisa’s telefoon. Gelukkig kwam ze hier al welgeteld na een halfuur onderweg achter (het was al 23.00 uur!! 😂).

Nouja, alle gekheid op een stokkie, even nabalen maar dan de koppies vooral weeeer op naar volgende week voor een hele leuke thuiswedstrijd tegen de dames van SV Dalfsen. Wij zien jullie natuurlijk graag langs de lijn

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina