2023-01-22: Combinatie’64 – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaaa mensen,

Vandaag mochten we op zondag handballen. Zo werden we er gelijk aan herinnerd waarom we altijd op zaterdagavond spelen. Wij en de zondag zijn geen goede combinatie(’64).

Vol goede moed vertrokken we naar sporthal de Fakkel, waar we helemaal klaar waren om te vlammen. Nou dat ging dus niet echt best vandaag. Met Lynet en Yara die vandaag op de bank plaats namen, waren we erg bij dat Lynn en Wiep meededen. Bedankt!!!!

Goed, de wedstrijd begon slapjes. De dekking stond niet. De aanval liep iets beter. Tot 3-3 ging het gelijk op en toen liepen we uit: Maud, Rowy, Lauri, Carlien en Merel en zo staat het 4-9. Een gaatje geslagen. De eerste helft blijft rommelig, waardoor we gaan rusten met een 16-16 stand. Het doel van minder dan 15 doelpunten tegen konden we ook wel op onze buik schrijven.

Dat het anders moest was wel duidelijk. De tweede helft speelden we wat Losser (😉). Lauri geeft met 2 doelpunten het goede voorbeeld en zo staan we 16-18 voor. Tot 19-19 blijft het gelijk op gaan. Toen ging de dekking beter staan en de aanvallen weer lopen. We liepen uit naar 20-26. Nu was het gaatje echt geslagen. Rowy scoort nog vanaf de hoek en maakt een prachtige koprol. Was een van de weinige dingen waar we van konden genieten vandaag. Eindstand: 27-37. Was niet om over naar huis te schrijven. Achja, slechte wedstrijden moet je ook winnen. Dat is precies wat we vandaag gedaan hebben.

Supporters bedankt, sorry dat jullie je zondagmiddag verprutst hebben voor deze waardeloze wedstrijd. We zullen ons best doen de volgende pot wat mooiers te laten zien.

Ook na de wedstrijd verliep niet alles vlekkeloos: Raymond had alle tosti’s in de kantine opgemaakt, waardoor de hongerige speelsters geen tosti konden eten. Kon er ook nog wel bij.

Beterschap aan de geblesseerde speelster van Combinatie!!

Volgende week staat er weer een mooie pot op het programma: thuis tegen Nieuw Heeten!

Ajuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina