2023-01-22: Havana – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 8-18
Uitslag 19-31

Vanmorgen liep de wekker af om 6.45 uur. Ik moet altijd even op gang komen, voorbereiden op de wedstrijd tegen Havana. 8.45 waren we compleet in Haarle en gingen we richting Lent om de 2 punten mee te nemen naar Haarle. Thuis hadden wij verloren van hun, dus we hadden wat recht te zetten.

Eline en Hilde konden niet mee doen door andere verplichtingen en Iris, Indy en Floortje waren niet 100%. Meike deed met ons mee, zodat we 3 wissels hadden. In de kleedkamer uitgelegd hoe we het vandaag gingen aanpakken. We hadden het vertrouwen en de overtuiging dat we het gingen doen. Het ging de eerste 5 minuten nog gelijk op, maar toen begonnen de dames het tempo op te schroeven, de verdediging ging op slot en we liepen uit naar een ruststand met 10 doelpunten verschil.

Je kon merken in de rust dat ze even op adem moesten komen, maar wat gingen ze door in de 2e helft. Demi die de ballen er uit pikte, Mirron en Vera en Meike bleven maar gaan en de breaks werden stuk voor stuk loepzuiver aangespeeld door Lisanne die ook nog eens fantastisch stond te keepen. Iris en Maxime die maar bleven passeren en steekballetjes gaven aan Demi, Amber bleef gaan en scoorde ook lekker. Door veel te blijven wisselen konden we ondanks dat ze zwak, ziek en misselijk waren de hele wedstrijd op tempo blijven spelen, Floortje pikte haar doelpunten mee en het doelpunt wat wij te weinig hadden geef ik aan Indy. Iedereen heeft gescoord en dat is ook lekker. Ik had een makkelijke wedstrijd, kon genieten van de vele mooie aanvallen en de rest deden de dames zelf. Kortom een zeer verdiende ruime overwinning en wat een team zijn wij toch. We hebben even laten zien, dat de uitglijder thuis tegen hen een foutje was.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *