2023-01-21: SDOL – LHC (hoofdklasse)

Verslag SDOL

WAUW, Wat was dat een wedstrijd zeg! DE derby tegen LHC winnend afsluiten en ook nog eens met een uitslag van 37-24. BETER KAN TOCH NIET?!

Jaaaa pfoe deze wedstrijd, wat hebben we m verdiend! Een heuze teamprestatie, inclusief onze topper van een pupil Fleur & onze dijk van een 8e man: ons publiek! We kunnen er ècht niks anders van maken; Wat is dit LEKKER zeg!

De eerste tien minuten ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op, maaaaar eigenlijk was daarna de ban al gebroken. Korte samenvatting; De dekking die heeeerlijke stops maakte, de aanvallen die we op snelheid, maar heel geduldig en goed uitspeelden, de breaks die we 100% benutten. Onze keepster die de hele wedstrijd reeeetegoed stond te keepen, open doelkansen, penalty’s, afstandsschoten, break-outs…. noem maar op want ze had ze echt allemaal! Niks was ons gisteren te gek. Als we toch eens elke wedstrijd zo zouden spelen….

En het kon niet anders dan deze welverdiende overwinning even flink samen vieren, met een goeie borrel op het Kelderklasse feest bie de Droadnagels. Wat was dit een topavond zeg

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina