2022-12-17: KSV – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Heeeeeerlijke overwinning

We vertrokken vanmiddag met een bus vol supporters richting Heerhugowaard! Na twee uur rijden kwamen we aan in sporthal Waardergolf. De wedstrijd begon en KSV kwam beter uit de startblokken dan wij, maar al snel hadden we de stand weer gelijk getrokken. Het ging lang gelijk op maar dankzij twee snelle goals in de laatste dertig seconden van de eerste helft gingen we rusten met een 12-16 tussenstand in ons voordeel 💪

We kwamen goed de kleedkamers uit en bouwden de voorsprong verder uit. KSV kwam toch weer terug tot drie doelpunten maar we bleven rustig. De laatste minuten waren van ons en we sleepten de overwinning binnen: 29-35! Twee punten gaan mee in de bus naar Wijheeeee. Dit betekent dat we nu bovenaan staan 🙌

Super leuk dat er zoveel supporters mee waren! Bedankt

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina