2022-12-17: Broekland – Bentelo 2 (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Ja beste mensen, het is een titel waar we niks aan hebben, maar waar we toch trots op zijn. We nemen jullie even mee naar hoe we zo ver zijn gekomen.

Zaterdagavond stond Bentelo 2 op het programma. Een tegenstander waar we in de beker met twee vingers in de spreekwoordelijke neus van wonnen.👃 Maarja tijden veranderen, dus niet onderschatten. Lynet en Isabel hadden beiden een vervroegde winterstop ingelast, waardoor Lianne, Lynn en Ilona ons kwamen versterken (bedankt!!!).

We begonnen scherp in de dekking en aanvallend knalde Merel er 2 ballen in. Tot 2-1 bleef Bentelo ons op de hielen zitten, maar toen gingen we als een raket: Lauri, Yara, Merel en Maud.🚀 Hup daar stond de 7-1 op het scorebord. De aanval liep prima, de dekking stond als een huis. De wedstrijd was vrij eentonig: lang verdedigen, snelle tegenaanval en weer lang verdedigen. Carlien knalde er nog een paar ballen in, Lieke op de brommer en ook Lianne prikte raak in de break. 15-5. Showpony alarm 🚨: Char stopt de bal, perfecte lange bal op Yara die de bal met een lobje in het doel werkt. Genieten geblazen!!! Ilona valt prima in, stopt de bal en gooit de break, die Rowy netjes het netje in werkt. Ruststand 24-8.

Begin tweede helft kakken we wat in, waardoor we gelijk op gaan. Met de 29-13 van Lois gaat de scoringsmachine weer lopen. Verder blijft het in de tweede helft hetzelfde liedje. Onze kameleon Rowy probeerde het vandaag eens vanaf de midden opbouw en schiet raak van afstand. 🦎 Dit zijn we niet van haar gewend. Ook Lynn schiet raak, en jahoor: iedereen op het scoreformulier. Heerlie de peerlie. Maud, Lauri en Carlien zijn op dreef in de snelle tegenaanval en de breakies lopen ook prima. Eindstand: 41-22. Die 22 tegen was niet nodig, maarja, we kunnen niet altijd pieken. Sorry, een spannender wedstrijdverslag zit er niet in vandaag.

We gaan nu even genieten van een welverdiende en langverwachte kerstvakantie. Volgend jaar beginnen we gelijk met een knaller van een wedstrijd: de bekerwedstrijd tegen Voorwaarts DS1 op 11 januari.

Publiek, bedankt voor jullie trouwe support afgelopen jaar! 🧡 Fijne kerst, fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina