2022-12-17: HVZ-Vivendi – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Vandaag toerden wij vol goede moed op de wel heeeeeel late avond richting Oosterhesselen. Pas om 20.45 zouden wij aantreden tegen de dames van HVZ Vivendi. Zij waren deze tijden duidelijk veeeeel beter gewend als wij, en ze kwamen dan ook meteen sterk voor de dag. Wij lieten ons flink overdonderen en stonden al snel een paar doelpunten achter… Ons strijdplan moest worden aangepast en met een offensievere dekking kregen we hun aanvallen beter onder controle. We gingen rusten met een stand van 15-12.

Na rust begonnen wij 1,5 minuut in ondertal, en wilden we even laten zien dat WIJ hier de baas waren. En dat lukte, in ondertal geen doelpunt tegen maar wel 2x scoren, dat mogen we wel vaker doen 😍. Onze dekking stond veel beter en we kwamen puntje voor puntje dichterbij en kwamen zelfs op voorsprong. Helaas konden we deze niet behouden en door domme foutjes kon Vivendi weer op voorsprong komen. Spannend, dat was het zekerrrrr, en door een mooie uitgespeelde aanval 10 seconden voor tijd kwamen wij weer gelijk. Nu MOESTEN we de dekking dichthouden, wat we heel goed deden! Bijna dan…. helaas ging in de allerlaatste seconde een knullig afstandschot via ons blok het netje in…. 24-23. Zo ontzettend balen 🥲.

Cille, grazie 🙏🏼 voor het meedoen zo op de late zaterdagavond! Nu lekker even een paar weken winterstop en dan volgend jaar weer vol frisse moed. Nog even langs de maccie voor een lekker snackie en dan tijd voor een lekkere borrel samen in de kroeg, de VAKANTIE inleiden!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina