2022-12-10: SDOL – Langeveen (hoofdklasse)

Verslag SDOL

He,he, EINDELIJK 😍. De 2 punten zijn binnen!!! Eindelijk hebben we onszelf eens even beloond, en HOE! Wat gingen we lekker. Even terugblikken op de wedstrijd; in het begin ging het gelijk op en was het nog spannend ook. De dekking stond goed, en we hadden al snel door dat onze snelheid wel heeeeel goed van pas kwam. Op het einde van de eerste helft liepen we dan ook iets uit, want we gingen met voooolle vaart vooruit 😉.

We gingen rusten met een stand van 18-15 en konden na rust de voorsprong behouden EN vergroten. We lieten Langeveen nog ietsjes terugkomen, maar hebben heel overtuigend en vol plezier verdiend gewonnen. En hopelijk het publiek getrakteerd op een mooie wedstrijd natuurlijk! We hebben heerlijke aanvallen gespeeld en goede stops gemaakt in de dekking, het ultieme recept naar de overwinning! De eindstand? 34-27 in ons voordeel 🤩! Pupil Zena, wat heb je ons goed aangemoedigd en over een paar jaartjes zien we jou met ons schitteren ✨! Ook Carmen, topper, bedankt voor het meedoen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina