2022-12-10: Bentelo 2 – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag mochten we al vroeg in de avond richting Bentelo. Hier speelden wij om 18.30 uur tegen hun 2e team. Zij staan 11e op de ranglijst. Gezien de stand op de ranglijst zou het een makkie moeten worden, maar ze spelen daar met hars. Daar zijn wij geen vrienden mee.

Dit bleek ook wel aan het begin van de wedstrijd. We wisten nog wel het eerste doelpunt te maken maar daarna ging het lastig. Bentelo wist uit te lopen naar 9-4. Wij kregen de ballen niet fatsoenlijk op het doel. Gelukkig ging het daarna beter en wisten we rustig het gat te dichten. We gingen de rust in met 13-11.

In de tweede helft moesten we rustig blijven spelen en zorgen dat we vol overtuiging op doel bleven gooien. We konden steeds beter met de harsbal omgaan en dit moesten we zien vast te houden.

Na rust wisten wij weer op gelijke hoogte te komen met Bentelo. Bentelo wist lang de voorsprong telkens te houden. Maar op een gegeven moment wisten wij er voorbij te komen. Sinds het moment dat wij de voorsprong hebben gepakt, is deze niet meer in gevaar gekomen. De eindstand was: 21-27.

Volgende week spelen wij een thuiswedstrijd tegen R.S.C. om 19.00 uur. Dit is de laatste wedstrijd van het jaar. Wij hopen jullie dan allemaal weer te zien!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina