2022-12-10: Wesepe – Broekland 2 (2e klasse)

Verslag Wesepe

Woehoeeee! De eerste thuiswedstrijd waarbij we de punten ook thuis laten. 🥳🥳

Het was tijd om het patroon te doorbreken. Gisterenavond speelden we tegen Broekland in de Hooiberg. Op dat moment stonden wij, met 1 wedstrijd minder op de teller, op de 6e plek en zij op de 7e. Hoe dan ook, een mooie pot stond voor de boeg. We pakten al snel de voorsprong, maar bleven de eerste helft aardig gelijk aan elkaar op gaan. De ruststand bracht ons op 15-13. In de rust wisten we dat we deze naar ons toe zouden trekken. Schotmachine Elke werd aangeslingerd en knalde de ballen om de beurt in het netje. Ook Marleen wist keer op keer de verdediging te passeren. 🤾🏼‍♀️ De eindstand was 30-26. De overwinning vierden we in Broekland, tijdens de housewarming van Elke.

Veel tijd om van de overwinning na te genieten hebben we niet, want dinsdagavond staat de volgende wedstrijd op het programma. Om 20.15u spelen wij tegen ESCA-handbal DS1. Wederom thuis in de Hooiberg. Tot dan.

Verslag Broekland 2

Ook dames 2 mocht de zaterdagavond op pad. Waar dames 1 nog een best stukkie moest rijden, konden wij het vlak naast de deur zoeken. Wesepe DS1 stond op het programma. Zij op plek 6, wij op plek 7. Dat belooft een spannende pot te worden.

Aangekomen in Olst begonnen we de wedstrijd goed. Het 1e doelpunt was voor ons dankzij Lieke. Maar ook Wesepe wist onder leiding van Richard (onze oude coach) gelijk te scoren. 1-1. Dan zorgen Lianne en Julia weer voor de voorsprong. 1-3. Vanaf dat moment gaan we gelijk op. Net zoals vorige week loopt de aanval goed, maar weer laten we het liggen in de verdediging. 8-5 staan we achter, maar Marloes zorgt er voor dat we weer bij komen en scoort twee keer achter elkaar 8-7. Dan gaat het even weer gelijk op. Wesepe scoort, maar ook Lesley (dank voor het meedoen) weet een paar keer achter elkaar te scoren. 11-11. Dan laten we het weer liggen, Wesepe laat mooie aanvallen zien die wij niet onder controle krijgen. Vlak voor rust scoort Nadeche nog en Lianne schiet vanaf het midden hem er nog over de verdediging heen het doel in. 14-13. Maar dan weet ook Wesepe nog 1 doelpunt te maken. Rust: 15-13.

Na rust zouden we het beter moeten gaan doen. We krijgen de opdracht om in de verdediging beter op je eigen man te letten, maar daarbij wel moesten aansluiten. Het lukt niet en Wesepe begint uit te lopen: 20-15. Dat is niet boffen … Maar daar is onze andere topper Aimee (ook bedankt voor het meedoen) ze scoort de 20-16. Het kan nog, de wedstrijd is nog niet voorbij. Maar waar het lijkt dat we dichter bij komen, lukt het ons niet om de verdediging dicht te houden. Wesepe blijft ons voor met 5 doelpunten. Uiteindelijk verliezen we de wedstrijd met 30-26. Graag willen we ook Ellis en Ilona (Die fantastisch heeft staan keepen) heel erg bedanken !

Volgende week spelen we thuis tegen de nummer 4 Swift DS1 om 11:15. Hopelijk houden we de puntjes dan thuis, hiervoor kunnen we jullie support goed gebruiken!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina