2022-12-03: SDOL – Stevo (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Dat is even balen zeg….. 🥲. De puntjes gaan helaas met Stevo mee naar huis. We begonnen echt goed aan de wedstrijd en stonden de eerste 15 minuten door onze goede dekking en mooie snelle aanvallen telkens voor! Stevo bleef de hele tijd goed bij, ze maakten steeds gelijk, dan stonden wij weer een puntje voor, et cetera. Toch verslapten wij aanvallend nog voor rust, waardoor Stevo voor het eerst op voorsprong kon komen. We gingen de rust in met 3 doelpuntjes verschil in het voordeel van Stevo, 15-18.

Na de rust waren we extra gebrand volllll gas te blijven gaan, het ging zo gek nog niet! We wisten dat er meer in zat en dat we het nog wel eens heel spannend konden gaan maken. Er werd lange tijd aan beide kanten maar weinig gescoord. Meer en meer kreeg Stevo vat op ons aanvalsspel, terwijl zij juist heel gevarieerd waren in hun loopwegen en ze voelden elkaar blind aan. We wisten telkens op 3-4 doelpuntjes achter bij te blijven, maar toch 15 minuten voor het eind van de wedstrijd kon Stevo uitlopen. Aanvallend kwam er bij ons maar weinig meer uit, we waren de rust kwijt en we wilden misschien te graag. We schoten soms veel te makkelijk waardoor we de breaks zo weer om de oren kregen. Helaas sloten we de wedstrijd daardoor toch nog af met een stand van 24-34. Het moet wel echt even gezegd worden; aan onze keepers heeft het deze wedstrijd ZEKER niet gelegen 🔥! Wat hebben ze nog een boel ballen uit het netje gehouden zeg. En nog veel belangrijker, pupil Noa heeft ons zo goed geholpen met haar gezelligheid en aanmoedigingen! Jij heel erg bedankt! Dion, heel erg bedankt voor het meedoen!

We mogen even balen, maar mogen toch ook wel een kleeein beetje nagenieten, want we hebben ook deze wedstrijd weer met z’n allen gevochten en vooral een hele sterke eerste helft laten zien!