2022-12-03: Heeten – Hacol’90 (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hacol op de planning. Nummer 4 tegen nummer 5. Wij hadden nog nooit tegen dit team gespeeld en wisten dus niet wat wij konden verwachten.

De wedstrijd begon goed, door snelle aanvallen wisten we 3 keer achter elkaar te scoren. Hierna wist Hacol ook te scoren en liep het de gehele eerste helft gelijk op. Mooie snelle acties, maar ook aanvallen die te gehaast werden uitgespeeld. Er gebeurde van alles en dit zorgde ervoor dat wij niet echt konden uitlopen. De ruststand was: 15-11.

De zaak was om scherp te blijven en te zorgen dat wij rustig in de aanval bleven spelen. Helaas lukte dit niet altijd. Hier wist Hacol goed gebruik van te maken en zij zorgde er dan ook voor dat de scores weer dicht bij elkaar kwamen. Gelukkig wisten wij aan het einde weer een gaatje te slaan en de eindstand was dan ook: 29-26. Wij hebben vandaag met z’n allen geknokt voor de punten! Volgende week spelen wij een uitwedstrijd om 18.30 uur in Bentelo, met hars!

Publiek bedankt weer voor jullie support!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina