2022-12-03: Nieuw Heeten – Combinatie’64 (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Zaterdag stond de wedstrijd tegen combinatie’64 op het programma. Sinterklaas heeft ons al een vervroegd cadeau gegeven en dat zijn 2 punten! De eerste helft lieten we Combinatie’64 nog een beetje hoop geven dat ze dicht bij konden komen. Aan onze kant onnodig balverlies en open doel kansen missen. De ruststand was 13-10 voor ons.

De tweede helft begon sterk de tegenstander wist geen raad en maakten fouten, omdat we goed stonden te verdedigen. Door de kansen die hun misten konden wij snelle aanvallen spelen en kwamen er mooie doelpunten uit. We zaten goed in de wedstrijd en dat is gebleken met de uitslag van 32-16 voor ons!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina