2022-12-03: Broekland – Pacelli (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Zaterdagavond namen we het op tegen Pacelli DS1. Nadat iedereen eerst even het andere oranje zag winnen, was het tijd voor ons om aan de bak te gaan. Met versterking van Lianne en Ilona (bedankt dames!!), begonnen we met een voorsprong: Merel knalde de 1-0 binnen. Daarna kwamen we helaas al vrij snel op achterstand. De aanval liep vrij stroef. Pacelli liep uit, en bij 10-13 werd het gaatje groter. Maar daar was Merel weer, die een puike wedstrijd speelde: 3x achter elkaar raak. 13-13. Lieke nog een keer op de brommer, en we gingen rusten met een 14-13 stand. Beetje WD40 door de thee, zodat de boel wat minder stroef zou lopen. Opdracht: 2e helft flink gassen en er overheen.

De tweede helft start en Pacelli scoort 4x. Opdracht mislukt. 14-17. Merel, Maud en Carlien zorgen ervoor dat we terugkomen tot 17-19. De wedstrijd blijft stroef, in de aanval moeten we zo hard werken voor een doelpunt, terwijl Pacelli bij ons makkelijker scoort. Met 2 doelpunten van Yara komen we nog op 19-19. Maar helaas, we kunnen er niet overheen. Het wedstrijdbeeld blijft hetzelfde: Pacelli loopt weer uit, wij komen weer iets terug, maar we komen er niet overheen. 22-26 eindstand. Je kunt niet altijd 6 gooien. Gelukkig heeft het andere oranje wel gewonnen, wat voor de saamhorigheid in het land beter is dan wanneer wij zouden winnen.

Achja, zo houden we de spanning in de competitie 🤪

Winnen vinden we toch wel leuker dan verliezen, dus daar gaan we volgende week weer onze stinkende best voor doen. Dan nemen we het op tegen Hacol, om 19:00 in Oldenzaal. Support kunnen we weer hard gebruiken!

Publiek bedankt! 🧡

Ajuuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina