2022-12-03: HHZD – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

We zijn even op de handrem gezet, het flowtje wilde niet mee werken vanavond wat resulteerde in een niet verdiende nederlaag tegen HHZD.

We begonnen goed aan de wedstrijd en liepen gauw weg naar een 7-3 voorsprong. Daarna ging het de hele wedstrijd op en neer en kwam HHZD steeds iets dichterbij. Zij wisselden aanvallen naar de cirkel af gecombineerd met snelle 1e fase en daar hadden wij vandaag moeite mee. Ook wij lieten ook snelle aanvallen zien. Die genen die de wedstrijd hebben gezien, zullen beamen dat er ook een andere factor mee speelde betreft de nederlaag. Maar dat mag niet de reden zijn, want wij waren zelf slordig in de aanval, rommelig zelfs af en toe en verdedigend stond het niet zoals wij van ons zelf gewend zijn. Kortom wel of niet terecht verloren, we gaan gewoon weer verder en zullen het goed maken in de volgen de wedstrijd.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina