2022-11-26: Pacelli – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag mochten wij over de kronkelige landweggetjes onderweg naar Zieuwent. Hier stond namelijk de wedstrijd tegen Pacelli op het programma. Nummer 2 tegen de nummer 3. Qua punten en doelsaldo compleet gelijk. Alle ingrediënten voor een spannende wedstrijd waren aanwezig. Dit keer gelukkig weer met Esmee en Dewi, want die zijn weer terug na hun prachtige reis door Panama.

In het verleden hebben wij al wel eens eerder tegen pacelli gespeeld, maar dat was toch al weer een paar jaar geleden. Dit maakte dat wij er lekker blanco in konden gaan. De eerste helft was het spannend, pacelli speelde snel en ze konden vaak de hoeken vinden. Wij konden veel gebruik maken van de ruimte die er lag voor het afstandsschot. Dit zorgde ervoor dat de stand telkens in evenwicht bleef en wij gingen rusten met een stand van: 16-16.

In de tweede helft moesten we zorgen dat we meer grip kregen op het snelle spel van Pacelli. Helaas lukte dit niet. Pacelli wist al snel een gat te slaan. Waar Pacelli bleef scoren waren wij even vergeten hoe dat moest en liepen wij onszelf steeds stuk op de verdediging. Dit zorgde ervoor dat wij te geforceerd gingen spelen en hierdoor amper kansen konden creëren. Pacelli was in de tweede helft gewoon veel beter. Wij waren helaas meer tegen onszelf aan het handballen dan tegen Pacelli. De eindstand is uiteindelijk 35-27 geworden.

Tweede helft snel vergeten, want volgende week staat Hacol op het programma. Zij zijn namelijk de huidige nummer 5. Wij spelen volgende week weer een thuiswedstrijd om 19.00 uur! Wij zien jullie graag dan weer!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina