2022-11-19: SDOL – HVE 2000 (hoofdklasse)

Verslag SDOL

HOPPAAAAA 💥, de ✌️ puntjes zijn binnen!!! Maar makkelijk, dat ging t zeker niet. De wedstrijd begon stroefjes, we kwamen maar moeilijk op gang. Na bijna tien minuten was er nog maar 1 doelpunt gescoord, en die was voor de tegenstander. Langzaamaan begonnen we de smaak te pakken te krijgen, we stonden vrij sterk in de dekking en onze keeper hield een heleboel ballen uit het net. Ook in de aanval kregen we meer vertrouwen en dus gingen we de rust in met een stand van 13-10.

We wisten dat we niet moesten inzakken en direct weer op scherp moesten staan. De voorsprong moest worden vergroot, dat kon zat tegen deze tegenstander. Kortom, DR OP EN DR OVER 🤪. Maaaaar helaas liep dat wat anders als gepland, we kregen direct een aantal doelpunten om de oren waardoor HVE terug kon komen zelfs tot op 1 doelpunt 😅. Gelukkig wisten we de knop ook weer om te zetten en door een aantal hele mooie aanvallen, goeie stops in de dekking EN nog veel belangrijker, de aanmoedingen van onze pupil Liv en ons publiek 👏🏻 hebben we de wedstrijd toch overtuigend gewonnen met 23-17 🤗. Dat was natuurlijk een heel goed recept om de FEESTAVOND eens lekker mee te beginnen