2022-11-13: Ha-STU – CVO (1e klasse)

Verslag CVO

Vandaag mochten we op bezoek bij de studenten in het verre Nijmegen. Na een lange rit mochten we eerst nog een potje verstoppertje spelen. Na het hulpmiddel “maak is een geluidje”, hadden we elkaar en de kleedkamer in het doolhof eindelijk gevonden. 🫣

Er werden nog enkele leuke verhalen van de zaterdagavond gedeeld en daarna was het focus op de wedstrijd. Ha-stu is een team dat wij nog niet zo goed kennen in deze competitie.

De wedstrijd begon stroef en sloom. We waren slordig en de snelheid waar wij normaal mee spelen leek heel ver weg. Ha-stu speelt een stevig spel waar wij moeilijk grip op kregen. De eerste helft bleven ze bij en gingen wij met 1 punt verschil de rust in.

De tweede helft moest eigenlijk alles vooral sneller sneller en sneller. Daarmee zouden we het ons makkelijk maken. Maaaar, dat bleef lastig. Het tempo kwam ietsje terug wat voldoende was om onze voorsprong uit te bouwen.

Ook slechte wedstrijden moet je winnen, zo gezegd zo gedaan! Punten weer mee naar Vaassen en de koppositie blijft voor ons.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina