2022-11-13: Zwolle – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Helaaasss…. Een zondags dipje, laten we t maar zo noemen🙈. Na een potje ballen stonden we gisteren met lege handen 🥲.

Vol goede moed gingen we richting Zwolle en we waren ZO gebrand om de punten te pakken! We begonnen de wedstrijd echter wat twijfelachtig. We kwamen al snel achter en lieten vooral aanvallend wat steekjes vallen. De dekking stond zo slecht nog niet, waardoor we van een 9-3 achterstand vlak voor rust konden terugkomen naar 10-8. Voor de 2e helft was het dan ook duidelijk; DAT MOET ANDERSSS 💥! We begonnen de 2e helft redelijk sterk en wisten het zelfs nog even heel erg spannend te maken. Doelpuntje voor doelpuntje bleef de stand een heel tijdje gelijk opgaan. Tot een minuut of 15 voor het einde van de wedstrijd…. We maakten veel te veel fouten en zo kon Zwolle wel heel gemakkelijk uitlopen. De eindstand was dan ook 29-21. Zo jammer, want we hadden deze wedstrijd echt niet hoeven te verliezen.😔

Meegereisd publiek, opnieuw ontzettend bedankt dat jullie er weer waren

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina