2022-11-13: Broekland 2 – Klarenbeek (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Ook dames 2 stond vandaag, met de Kknekkies in het haar, klaar om de strijd aan te gaan tegen SC Klarenbeek DS1. Klarenbeek die gedeeltelijk de koploper is samen met Kwiek.

Dit belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Eentje waar we hard moeten gaan werken om de twee punten thuis te houden.

De wedstrijd begon gelijk met een penal en we staan 1-0 voor. Dit gebeurt niet vaak. Al gauw wordt het dan ook 1-1. Klarenbeek loopt dan uit en het staat 2-5. Dan komen Isabel, Lynn en Lois. Het staat weer gelijk 6-6. Het gaat dan tot aan rust gelijk op, we staan goed in de verdediging we blijven scoren. Vlak voor rust wordt er nog een mooie break gelopen en scoort Lianne de 11-11.

De tweede helft begint en we maken een voorsprong. Isabel, Lianne, Nadeche en Lynn gooien ze er lekker in, het staat 16-13. Waar we afgelopen week op de training aan het verdrinken waren bleven we vandaag drijven, de verdediging stond super goed. Ook wist Lynn vandaag door het zwemmen te scoren. Klarenbeek kon daarna even niet meer het net te vinden. Kan ook niet anders, want Charlotte stond weer als een beest te keepen. Weer bouwen we uit, Julia knalt er nog even een lekker puntje in, het staat 20-16. Even wordt het nog spannend en laten we Klarenbeek terug komen, maar wij weten de voorsprong te behouden en winnen vandaag met 22-20 van de koploper! De 2 punten zijn voor ons💪🏼

Door de winst zijn we 2 plekken gestegen en staan wij nu op de 6e plek.

Woman of the match: Met de meeste doelpunten @Lianneholterman

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina