2022-11-06: CVO – Duiven (1e klasse)

Verslag CVO

Nog steeds kippenvel!

Na een heerlijk feestje van onze begeleidster Brenda begon de dag met enkele brakke koppies! Na ruim een kwartier was de halve banaan eindelijk op, daar werd nog aan toegevoegd “eigenlijk ben ik zo slecht dat ik niet kan bewegen”. Nou dan weten jullie wel hoe gezellig onze avond was.

Maar er stond een belangrijke pot op ons te wachten, we mochten het opnemen tegen de gedeelde koploper Duiven. We begonnen slordig aan de wedstrijd, hadden we toch dat ene drankje maar moeten laten staan?

Toch kwam de trein langzaam op gang en konden we een kleine voorsprong pakken. Dit spel moesten we doorzetten in de tweede helft.

Met heel wat penalty’s en 2-minuten tegen kwam Duiven terug en pakten zij de voorsprong af! Het was nu of nooit, erop of eronder. 1 taak: knokken en vechten voor de punten. Zo gezegd, zo gedaan! Met veel strijdlust knokten we ons terug, billen knijpen tot de laatste seconde maar daar was het eindsignaal! WINST met 23-22!

Aangezien het liedje zaterdagavond al enkele keren werd ingezet, kon die nu ook niet ontbreken. Om het af te leren bij deze: “Wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan!!”