2022-11-05: SDOL – VAKO (hoofdklasse)

Verslag SDOL

HEY JIJ DAAR! JA jullie; top supporters! Als je gister in de achterberg was, heb je de donders spannende wedstrijd niet alleen gezien maar ook zeker gevoeld! 🤯 Het was een bloedstollende wedstrijd met een eindstand van 24-23 in ons voordeel!

Maargoed voordat we deze overwinning binnen haalde hebben wij flink moeten knokken. We begonnen snel, lange blokkers in de verdediging en een snelle aanval. Het begin was wel lastig, we kregen geen grip op de sterke afstand schutters van V.A.K.O. Echter ging het wel redelijk gelijk op waardoor wij de rust in gingen met 11-14 in ons nadeel.

De tweede helft bleven we knokken; Scherpte, snelle breaks en een keepster die donders🌩 goed stond te keepen bracht ons naar de overwinning! En niet te vergeten, BEDANKT aan onze pupil Fem, die ons onwijs fanatiek vanaf de kant heeft aangemoedigd 😍.

Wij zijn een blij 🥚! 2 knal wedstrijden in 1 week, handbal gespeeld met onwijs veel plezier, heerlijk publiek en 2 top vrouwen bij ons aan de zijlijn die elke x maar weer dit spelletje voor ons voorbereiden en ons begeleiden! 💥

Op naar volgende week zondag 12 november. Dan spelen we in zwollywood tegen @detravelbags.

IEDEREEN THANKS VOOR HET SUPPORT!

Toedels!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina