2022-11-05: Nieuw Heeten – Pacelli (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Gisteren stond de wedstrijd tegen Pacelli op het programma. In de voorbereiding en voor de beker hebben we tegen ze gespeeld. 1 keer gewonnen en 1 keer verloren. Nu wilden we er alles aan doen om ook deze te winnen.

Met de voorbespreking hadden we besproken dat we sterk wilden beginnen alleen is dit niet gelukt en stonden we al vrij snel met 1-4 achter. Doordat Pacelli sterk stond te verdedigen hadden wij het moeilijk in de aanval. Wij kwamen niet tot scoren en zij kwamen soms te makkelijk tot scoren. Aan het einde van de eerste helft kwamen we door op snelheid te spelen weer tot wat doelpunten dichterbij.

De tweede helft begonnen wij sterk in de verdediging maar dit konden wij niet vast houden. We bleven mentaal sterk en lieten ook mooie dingen zien. Ook waren we hier en daar wat slordig en hiervan kon Pacelli profiteren. We hebben verloren met 14-29.

Volgende week spelen we uit tegen Hacol. We hopen jullie daar in de sporthal te zien!