2022-11-05: Avanti Wilskracht – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Na een dagje rust was het alweer tijd voor de volgende wedstrijd. Met het avondeten net achter de kiezen, vertrokken we richting Duitsland en stopten we vlak voor de grens in Glanerbrug. 🇩🇪 Hier mochten we het vandaag opnemen tegen Avanti Wilskracht. De wedstrijd begon zo als zo vaak bij ons: 1-0 achter. Dit zetten we gauw weer recht door vijf keer achter elkaar te scoren: 1-5. Deze voorsprong konden we even vasthouden en met een afstandsschot van Lois liepen we zelfs uit naar 6-13. Door een aantal tijdstraffen aan onze kant kakten we behoorlijk in en Avanti kwam terug tot 10-13. Lynet zorgde uiteindelijk voor een 10-14 ruststand. Genoeg te bespreken in de rust en dat hebben we dan ook gedaan.

Vol goede moed begonnen we de tweede helft en Carlien zorgde gelijk voor een gaatje van 5. Lieke stuurde nog iemand het bos in en maakte de 11-17. 🌳 Een kanonskogel van Maud zorgde voor de 17-22, maar Avanti kwam langzaam weer dichterbij tot een stand van 19-22 en zo was de spanning weer terug in de wedstrijd. Deze spanning was ook terug te zien aan de sfeer op het veld: deze werd namelijk weer grimmig. We hebben weer aardig wat klappen gehad, maar goed daar word je hard van he. Lynet ving veel klappen op in de dekking en Merel heeft de vloer regelmatig van dichtbij gezien. Zelfs Char kreeg nog een klap terwijl ze in het doel stond en Yara kreeg een flinke beuk nadat ze terugliep van een break. Dit resulteerde dan ook in een rode kaart voor de tegenstander. 🟥

Afijn, ondanks de spanning stond Isabel op en zorgde ervoor dat de voorsprong weer groter werd. Wie het laatste doelpunt heeft gemaakt is een raadsel in onze administratie. Eindstand: 20-28. 2 punten weer binnen, iedereen gescoord. Prima zaterdagavond zo.

Wat minder prima was, was de verlichting in de kleedkamer. Die besloot er mee op te houden nadat we gedoucht hadden.

Woman of the match: onze lieve kleine Lieke, die toch niet zo lief bleek en bijna rood heeft gepakt 🤪

Complimenten aan de scheidsrechter voor het fluiten van deze pittige pot!

Uiteraard ook complimenten aan ons fantastische publiek dat meegereisd is naar Glanerbrug. 👏

Volgende week 19:30 thuis tegen Heeten, tot dan!

Tschüss!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina