2022-10-29: Heeten – Avanti Wilskracht (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Er stond weer een thuiswedstrijd op de planning. In de voorbereiding hadden we al een keer tegen Avanti gespeeld en hierdoor waren we voorbereid op hun spel.

Helaas maakten we in het begin dezelfde fout als in de voorbereiding en dat was dat Avanti in het begin veel kon scoren en zo dus in het begin een flink gat kon slaan. Dit resulteerde in een achterstand van maar liefst 6 doelpunten (1-7). Alle reden dus om een tandje bij te zetten en met z’n allen te knokken voor elk doelpunt. Gelukkig kwam er meer beleving in de wedstrijd en gingen wij meer scoren. De ruststand was 11-12 in het voordeel van Avanti.

In de rust was de opdracht duidelijk, dr op en dr over. Geconcentreerd blijven spelen en de afronding moest echt beter.

We startten scherp en wisten al snel de achterstand om te zetten in een voorsprong. Emma en Dewi wisten met een reeks van 5 doelpunten een gat te slaan van 4 doelpunten. Hierna hadden we nog last van een kleine verslapping waardoor Avanti nog tot 1 doelpunt naderde. Hierna waren we los en konden we lekker scoren en liepen we uit. Mooie en snelle aanvallen en goede afronding resulteerde in een eindstand van 29-22.

Volgende week spelen op donderdag een bekerwedstrijd tegen Broekland in Heeten om 20.00 uur. Zaterdag spelen we wederom een thuiswedstrijd tegen W.H.C. om 19.00 uur. Hopelijk zien we jullie dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina