2022-10-29: Angeren – Holten (1e klasse)

Verslag Holten

Verdiende zege Angeren op Holten

Dames 1 van handbalvereniging Holten speelde afgelopen zaterdagavond zijn 2e uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste Angeren.  In de goed gevulde sporthal Walburgen in Gendt waren de beide ploegen in het 1e kwartier nog gelijkwaardig (stand 2-2). Een vlot combinerend Angeren nam hierna een 8-5 voorsprong. Bij Holten speelde zich het 16-jarige talent Lisan Aanstoot in de kijker. Haar 2 prachtige treffers zorgden voor veel enthousiasme aan Holtense zijde. Er werd verder weinig gescoord doordat beide keepsters in goede vorm staken. De rust brak aan bij de stand 9-8.

Na de pauze vergrootte Angeren haar voorsprong tot 17-10. Bij Holten werd keepster Jo-Anne Koopman vervangen door Alana Meijerman, maar hoewel Alana Meijerman verdienstelijk keepte, werd dit geen kentering in de wedstrijd. De Holtense dekking stond wel goed, maar de Holtense dames wisten door een matige afronding nauwelijks te scoren. Angeren bleef wel scoren en het duidelijk betere Angeren bepaalde de eindstand op 21-13. Hiermee pakte Angeren de gedeelde 1e plaats in de eerste klasse. De dames van Holten wachten nog op het 1e punt.

Zaterdagavond 5 november om 19:50 uur spelen de Holtense dames in sporthal ‘t Mossink de derby tegen 100% Haarle, dat afgelopen zaterdag haar eerste overwinning boekte.

Scores Holten: Julia Hanevelt en Anne Rechterschot beide 3, Lisan Aanstoot en Karlijn beide 2, Gitta Bekkernens, Lieke Ebrecht en Marloes Ulfman allen 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina