2022-10-29: Haarle – Wijhe’92 2 (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 12-10
Uitslag 23-19

3 wedstrijden gespeeld 0 punt.

De afgelopen 2 weken hebben we lekker kunnen trainen op verbeter punten zowel aanvallend en verdedigend. Afgelopen donderdag zo fanatiek getraind en de puntjes op de I gezet, dat ik de overtuiging had dat we de wedstrijd tegen Wijhe zouden gaan winnen.

Met de voorbespreking kwam het besef naar boven, dat we het gingen doen vandaag. We waren tot op het bot gemotiveerd en dat hebben we laten zien. We kwamen al snel met 3-0 voor, maar Wijhe wist terug te komen tot 4-5. We deden er een tandje bij en gingen de rust in met een 12-10 voorsprong. In de rust aangegeven dat we ons eigen spel moesten blijven spelen waar we veel op trainen en dat kwam in de 2e helft ook uit. Wijhe wist het verschil een keer terug te brengen tot 1 doelpunt, maar daarna kwamen we los. Verdedigend ging de boel op slot en aanvallend lieten we wel erg mooie uitgespeelde aanvallen zien.

Mooiste doelpunt was wel de dreiging van Maxime op links, een instartende Mirron die de bal op rechts kreeg en als een mes door de boter door de verdeling heen ging en het afmaakte. Respect voor de speelsters die in de 2e helft lang op de bank hebben moeten zitten, respect voor de dames die het conditioneel lang, heel lang vol hielden en 2 sterke keepers, die op cruciale momenten de ballen tegen hielden.

We zijn los en gaan op deze weg verder. Heerlijk om zo op de bank te zitten en zien dat het er uit komt. De competitie is nog lang, maar er groeit iets moois in Haarle.