2022-10-22: SDOL – Actief Klazienaveen (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Gewonnen? Nee, helaaaaas… Het was zwaar, zwaar en nog eens zwaar. De eerste 10 minuten hebben we de punten te snel weggeven. We begonnen de wedstrijd dan ook met een 9-1 achterstand 😅. Gelukkig konden we nog iets terugkomen, maar we gingen alsnog met een flinke achterstand de rust in (7-16). Met goeie moed gingen we de tweede helft tegemoed. Als je de eindstand ziet zul je het niet zeggen maar de tweede helft hebben we zeker geknald. Stand weer op 0, en er met elkaar alsnog een leuke wedstrijd van maken. En dat hebben we gedaan! De 2e helft zijn we ze goed bij gebleven, maar Klazienaveen was in de 1e helft gewoon echt een maatje te groot. Desondanks zijn wij wel trots dat wij met het team ook hele goeie, snelle en mooie kansen hebben laten zien, vooral voor ons publiek die ons weer onwijs gesupport heeft ondanks dit late ⏰. Publiek; we kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar we zijn super blij dat jullie er weer zo massaal waren 🤩.

De blijheid, vrolijkheid en enthousiasme die jullie op deze foto zien is natuuuuuurlijk omdat wij de twee toppers Lisanne Nijenkamp en Marie-josé Nijenkamp hebben mogen bedanken voor de afgelopen jaren! Lisanne die ons al die jaren zooooveel doelpunten heeft bezorgd en door ontzettend veel pech niet meer kan handballen, en Marie Jose die jaren mama van ons team is geweest. BEDANKT 😍! En niet te vergeten, wij hadden een debutant deze wedstrijd! Cille heeft haar eerste minuten gemaakt en wat deed ze dat goed! Ook jij enorm bedankt 😊.

Tot volgende week, dan spelen wij in Dalfsen, en hopen wij de punten mee te nemen naar ons ooooo zo mooie Luttenberg

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina