2022-10-22: Schalkhaar – Broekland 2 (2e klasse)

Verslag Broekland 2

Ook wij mochten op de zaterdagavond gaan shinen. 19:00 uur vertrekken is toch anders dan 9:00 uur op de zondagochtend. Dit betekende dan ook dat iedereen op tijd aanwezig was. Helaas konden we nog niet volledig met ons eigen team spelen en gingen we dus lekker gemixt op pad. Lesley, Elise, Emmy en Lara super erg bedankt voor het meedoen, zonder jullie hadden we het niet gered!

We konden vertrekken op tijd kwamen we aan in Schalkhaar, niet wetende wat we konden verwachten. Dit bracht bij een aantal spelers wat kriebeltjes in de buik, gezonde spanning zullen we maar zeggen. Goed warm stonden we klaar op het veld om de strijd aan te gaan. Even moesten we wennen aan onze nieuwe “wisselruimte”, maar Milou zette ons op een voorsprong van 0-2. We waren los Nadeche, Lesley, Milou en Lynn scoorden en het stond 2-6. De scheids stond er strak op en deelde de eerste waarschuwingen en gele kaarten uit. Lianne pakt vlak voor rust de eerste 2 minuten van de wedstrijd. De rust in met een 6-10 voorsprong. We speelden goed, de verdediging staat lekker.

Met wat tips van onze coach begonnen we aan de 2e helft. Deze liep anders dan we gedacht hadden. Het regende 2 minuten: wel geteld is er deze wedstrijd 10 keer 2 minuten uitgedeeld, door overtredingen en door foute wissels (de liniaal werd er nog net niet bijgepakt). Het spel werd hier aardig door beïnvloed. Lianne , Marloes, Lesley en Milou staan nog in het veld en bleven vechten en wisten zo met 4 man zelfs nog te scoren. Stand 11-16. Wist je dat als je tegenwoordig 2 minuten krijgt, je er 4 minuten uit moet blijven? Dat was niet boffen. We belanden in een dipje en weten niet meer te scoren, Schalkhaar komt terug tot 15-17. Waar de spanning op het begin weg was, liep die nu op, de laatste minuten tikten weg. Er ontstond chaos de scherpte die er de hele wedstrijd was, verdween. 19-20 de wedstrijd is afgelopen, we hebben gewonnen! Of nee toch niet, de tafel heeft het 19-19 en dit is dan ook de eindstand.

Met 1 punt, trots en toch met een lichte teleurstelling gingen we op naar het prachtige Broekland. Hier mogen wij volgende week zondag weer spelen: 11:15 uur vs ESCA-Handbal dames 1 uit Arnhem. Zien wij jullie dan?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina