2022-10-08: Haarle – Havana (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 9-11
Uitslag 16-20

Onze eerste thuiswedstrijd voor ons waar we wilden laten zien aan het publiek, wat in grote getale was gekomen, er moesten extra tribunes bij gezet worden om iedereen te laten zitten om te laten zien wat we in huis hebben, is eigenlijk uit gelopen op een nederlaag die niet had gehoeven. De eerste helft ging gelijk op met tussenstanden van 3-3 tot 8-8 en een ruststand van 9-11 voor Havana. We speelden geconcentreerd en wisten met snel handbal en goede acties bij te blijven, maar Havana was net iets meer geslepen en wist 2 punten uit te lopen. In de rust aangegeven hoe wij Havana aanvallend moesten bestrijden en dat ging erg goed, snelle 1e fase, sterk verdedigen, kwamen we op 13-13 en kregen we de kans om voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te komen. Door slordigheid gebeurde dit niet en kon Havana weer de voorsprong uitbouwen. Je mag het niet mee nemen in de uitslag, maar als Mirron bij iedere actie wordt afgefloten voor loopfout, kun je begrijpen dat er frustraties in het team sloop. De koppies gingen even naar beneden, maar ze besloten het publiek toch nog een aantal fraaie breaks te laten zien. We konden de achterstand niet meer goed maken, maar toch hebben we ondanks alles weer progressie geboekt.

Het seizoen is nog lang, en door trainen en spelen komt het gewenste resultaat er zeker.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina