2022-10-08: Avanti Wilskracht – Lettele (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Met volle moed zijn wij zaterdagmiddag afgereisd naar Enschede. Door blessureleed moest Bianca helaas thuisblijven en mocht Amber vanaf de bank de wedstrijd bijwonen. Van tevoren wisten we dat Avanti een fysiek sterke ploeg was dus daar lag ook onze focus op in de dinsdag- en vrijdagtraining.

Tijdens de voorbespreking was de opdracht duidelijk: ons eigen spel spelen en snelheid houden. Toch keken we al zeer snel tegen een 3-0 achterstand aan. Gelukkig konden we door een aantal penalty’s en scherp spel van onze kant terugkomen tot een 15-12 ruststand.

Met de koppies omhoog kwamen we de kleedkamer uit, helaas startten we opnieuw slordig. We bleven in fases leuk handbal laten zien, maar dat deed de tegenstander ook. Met nog 10 minuten op de klok wist Narelle de aansluitingstreffer te maken: 22-23. Marjo bleef scherp vanaf de cirkel waardoor we goed bij konden blijven, maar het lukte ons niet om er over heen te gaan. Eindstand 26-25.

Jammer, maar het was een leerzame pot. Aankomend weekend hebben we vrij. Het weekend daarop spelen we een derby tegen buurtdorp Heeten. Wij hopen op publiek in groten getale, om dan toch eindelijk onze eerste punten binnen te slepen! 🤾🏼‍♀️💙🤍

Marjo 10, Eline 4, Lenneke 3, Narelle 2, Anouk 2, Jet 1, Jolien 1, Roos 1, Kim 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina