2022-10-05: Broekland – Bentelo 2 (beker)

Verslag Broekland

Woensdagavond, Champions League avond. Zo ook in ‘t Horsthuis vanavond. Het was tijd voor de eerste bekerwedstrijd tegen Bentelo 2. Met het avondeten nog achterin de strot begonnen we aan de wedstrijd. Bentelo begon met de bal. De eerste 3 minuten zijn we niet over de middenlijn gekomen. 🥱 De dekking stond als een huis en Charlotte en Charyn kwamen niet om te vissen vandaag. Dit gebeurde toch, het eerste doelpunt was voor Bentelo. Hun voorsprong was van korte duur: Rowy, Merel, Lauri, Lynet, Lynn en Yara: 11-1. De beer was geschoten. Isabel maakte aan Rowy nog even duidelijk wat de opdracht voor vandaag was: “hollen!!!”. Lieke had dit ook gehoord en scoorde keurig in de break. Uiteindelijk gingen we thee drinken met een 18-5 stand. Ja sorry dames en heren, het wordt een eentonig wedstrijd verslag. Ook de 2e helft veel breaks en weinig goals tegen. Sinds onze Char in Amsterdam studeert, houdt ze alle penals tegen. Is dit dan die Westerse mentaliteit? 💁‍♀️ Nouja, het zorgde er in ieder geval voor dat Bentelo de penals niet meer durfde te nemen. De goals waren niet bij te houden. Wat ook niet bij de houden was, was de bal, die Lynet probeerde te vangen met haar hoofd. Inmiddels was Isabel met een goeie passeeractie en een penal ook op het scoreformulier belandt en miste hier alleen Maud en Carlien nog. De opdracht was duidelijk: alle ballen op Maud en Carlien. Maud in de 1 tegen 1, tegenstander het bos in en jahoor: Maud op het scoreformulier. Carlien maakte het spannender. De allerlaatste aanval, de secondes tikken weg. Lynet zet de wissel in, Maud krijg de bal, tikt ‘m door naar Carlien. Nog 2 seconden op de klok, Carlien komt omhoog en boem: 41-13. Iedereen op het scoreformulier. Dat is boffen. 😎

Zo, toch nog aardig geluld over een wedstrijd die geen volle zalen trekt.

Gelukkig was de zaal vandaag wel vol met publiek. Bedankt!

Dames uit Olst, ook leuk dat jullie er waren!

Charyn en Lynn, toppers, bedankt voor het meedoen!

Tot slot willen we de speelster van Bentelo die geblesseerd is geraakt beterschap wensen. Hopelijk sta je snel weer op het veld! 🍀

Boyfriends van de week: Ruben en Ferdi, die hielpen bij de geblesseerde. 🥰

xx je meiden van Broekland 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina