2022-10-02: Voorwaarts 2 – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag was het eindelijk zover, de eerste wedstrijd van de competitie tegen voorwaarts. We stapten om 10:15 uur met frisse moed in de auto om te gaan knallen. Onze trainer wist de juiste woorden te vinden om ons zelfverzekerd op het veld te laten presteren. De eerste helft pakten we de voorsprong door goed keeperswerk en mooie aanvallen. Met een kleine voorsprong van 1 punt (7-8) gingen we rusten.

In de rust werd er besproken dat we nog wat meer tempo in de aanval moesten toepassen en gretig moesten blijven in de dekking. De tweede helft zakten we aanvallend wat in waardoor Voorwaarts de voorsprong overnam. Toch wisten we de voorsprong van de dames van Voorwaarts te beperken tot 3 verschil door als team hard te werken in de dekking. Na 60 minuten kwam er 22-19 in het voordeel van de Dames van Voorwaarts op het scorebord te staan.

Volgende week nemen we het op tegen Wesepe dames 1 in onze eigen sporthal, we hopen jullie hier allemaal te zien!

Na de wedstrijd hebben wij met de meiden van Voorwaarts heerlijk genoten van een pannenkoek met ranja. Dit om de meiden van Dames Voorwaarts beach te steunen. Door het behalen van de 2e plek op het NK beachhandbal, hebben zij zich geplaatst voor de beach handbal Champions Cup in Porto Santo, Portugal! Succes meiden!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina