2022-10-02: Ha-STU – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

De eerste competitiewedstrijd zit erop, na een rit van ruim 100 minuten kwamen we aan in Nijmegen en moest er gelijk omgekleed worden en mocht de wedstrijd niet 15 minuten uitgesteld worden om nog even warm te lopen😡. We wisten niet wie er in het veld zouden staan bij de tegenstander, dus lekker ons eigen spelletje spelen. Het ging de eerste helft gelijk op, maar HasTu wist na 20 minuten bij ons weg te lopen met een voorsprong van 5 doelpunten. Toch kwamen we als team terug tot een ruststand van 14-12.

In de rust aangegeven waar de ruimtes lagen en de dekking strak te houden begonnen we de tweede helft. Het werd uiteindelijk een geflatteerde 35-26 nederlaag en we waren het eens dat we van ons zelf hadden verloren. Toch kunnen we terug kijken op een goede wedstrijd met veel mooie doelpunten en acties en vooral het plezier en samenspel was goed terug te zien. De dames gaven zelf aan dat ze ondanks de nederlaag lekker hadden gespeeld en als we dit doorzetten de resultaten snel zullen komen. Dus hopen we jullie in grote getale volgende week zaterdag bij onze eerste thuiswedstrijd tegen Havana ons komen aanmoedigen.