2022-10-02: Combinatie’64 – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag mochten we dan eindelijk voor het ‘echt’ spelen. Na een voorbereiding waarin we veel oefenwedstrijden gespeeld hebben, konden we vandaag laten zien hoe we er voor stonden.

We begonnen de wedstrijd scherp en geconcentreerd. Vanaf het begin was het al duidelijk dat combinatie ‘64 veel de cirkel wilde zoeken. Hier hadden we in het begin veel moeite mee. Hierdoor kon combinatie ‘64 in het begin blijven scoren. In de loop van de eerste helft kregen we dit meer onder controle. In de aanval speelden we lekker op tempo en gingen de ballen er goed in. Dit zorgde voor de ruststand van: 11-18.

In de rust bespraken we dat we de concentratie vast moesten houden en niet mee moesten gaan in hun trage spel.

Helaas begonnen we de tweede helft niet scherp. De pit miste en beetje. Gelukkig stond Esmee goed te keepen en wisten we combinatie ‘64 op afstand te houden. Door lekker op snelheid te spelen en van afstand te schieten maakten we de makkelijke doelpunten. Combinatie ‘64 wist hier geen antwoord op en de voorsprong werd uitgebouwd. Eindstand: 17-36.

Al met al een lekker begin van de competitie en staan we na een competitieduel bovenaan😜.

Aanstaande donderdag spelen wij een bekerwedstrijd tegen Overwetering in Olst om 20.00 uur. Daarna spelen wij op zaterdag meteen een derby tegen Nieuw Heeten in Heeten om 19.00 uur.

Wij hopen op jullie support bij beide wedstrijden!