2022-10-01: SDOL – Cirkeltijgers (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Helaaasss…. Toch geen punten gepakt tegen de Cirkeltijgers. Aan de voorbereiding lag het zeker niet, want wat werden we verwend door Autobedrijf Besten. Met een heerlijke 2 gangen maaltijd voorafgaand aan de wedstrijd was onze bodem in ieder geval goed gelegd.

We waren zooo gebrand om punten te pakken vandaag. De allereerste competitiewedstrijd tegen een tegenstander waarvan we wisten dat winst erin zat. Ons doel vooraf was dan ook, vanaf het begin de dekking strak hebben staan en ze op onze snelheid pakken. De eerste paar minuten stonden we goed, de snelheid zat er lekker in en in de dekking hielden we de boel goed dicht. We kwamen al snel op 2-0, maar helaas werden we al slordig, konden elkaar in de aanval gewoon niet vinden en kregen daardoor zo de breaks om de oren. We gingen dan ook de kleedkamer in met een stand van 8-12. Iedereen wist dat er zoooveel meer in zat deze wedstrijd en we waren daarom ook allemaal enorm gedreven om de wedstrijd om te draaien! Helaas mocht onze goede moed niet baten en liep het even anders als gepland… Vooral aanvallend liep het gewoon niet en konden we elkaar niet vinden. Maar wat zijn we de hele wedstrijd blijven knokken en hebben we met vlagen echt mooi handbal laten zien! Met een eindstand van 15-21 hebben de Cirkeltijgers verdiend gewonnen.

Toch kijken we met opgeheven hoofd op naar volgende week, dan staat op zondag de derby tegen LHC in Lemelerveld op het programma, dat wordt SPANNUND!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina