2022-04-30: Heeten – SDOL (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de derby tegen SDOL op het programma. Met een volle tribune begonnen we met gezonde spanning en vol goede moed aan de wedstrijd.

Helaas begonnen we de wedstrijd niet scherp en lieten wij ons overlopen door SDOL. We lieten ons verrassen door het snelle spel en de fysieke dekking. We moesten hard werken om in ons eigen spel te komen en dit lukte de eerste helft nog niet echt. Al met al hebben we de schade tot de rust beperkt kunnen houden tot 11-13. Het moest allemaal wat scherper en met meer inzet.

Helaas begonnen we niet sterk aan de tweede helft en wist SDOL weer een aantal doelpunten achter elkaar te maken. In de loop van de tweede helft kregen we steeds meer grip op SDOL en kwamen wij weer dichterbij. De lat en de paal hebben we weer voldoende geraakt en hierdoor konden we niet naast SDOL komen. Helaas zaten de beslissingen van de scheidsrechter ons niet mee aan het einde en stonden we de laatste 4 minuten met een man minder in het veld. Hier wist SDOL goed gebruik van te maken. De eindstad was uiteindelijk 23-28. De tweede helft hebben we gevochten, maar de overwinning zat er helaas niet in vandaag. SDOL was de terechte winnaar vandaag!

Volgende week spelen we om 20:30 uur tegen DOS. Dan gaan we weer strijden voor de 2 punten!

Verslag SDOL

JAHAAAAAA💪💥 PUNTJES MEEGENOMEN UIT HEETEN!

Gisterenavond stond de derby tegen Heeten op het programma. Onze vorige wedstrijd was onze allereerste thuiswedstrijd van het seizoen en daar hebben we het toen op één puntje verschil, onnodig, laten liggen. Gebrand waren we dus zeker! Na de wat mindere uitslagen van de afgelopen keren was het plan voor deze wedstrijd eigenlijk niet heel moeilijk: KNALLEN EN VOORAL PLEZIER HEBBEN!! We hebben niks meer te verliezen, dus laten we er vooral een mooi uurtje van maken. Nou dat hebben we gedaan 😍

We begonnen gelijk lekker fel aan de wedstrijd, wisten de aanvallen van Heeten te stoppen en konden zelf het doel goed vinden. We stonden er als één team, zowel in de dekking als in de aanval! We leken aan het einde van de eerste helft eventjes in te kakken waardoor Heeten nog weer een beetje bij wist te komen. Met 11-13 gingen we rusten.

De tweede helft gingen we door met waar we gebleven waren: plezier hebben en gaaaaaan💥 Het lukte ons om hun afstandschutters uit het spel halen en de ballen die wel richting doel gingen wist Amy er knap uit te houden! 💪 Even leken we het weer even spannend te maken door een opleving van Heeten, maar we bleven gaaan en met een uitslag van 23-28 hebben we de punten meegenomen naar Luttenberg. Bedankt Isa en Celine voor het meedoen!!💙🤍💙

Volgende week zaterdag spelen we onze laatste zaterdagavond wedstrijd thuis! Ben jij er bij? ZIEN WE JE DAN