2022-04-30: Haarle – ABS (1e klasse)

Verslag ABS

Makkelijke overwinning voor ABS Handbal dames 1 op 100% Haarle

Sinds lange tijd was de selectie van ABS Ds 1 weer geheel compleet om de competitiewedstrijd tegen 100% Haarle op zaterdagavond te spelen.De speelsters hebben de voorkeur om op zondag te spelen, maar goed afgelopen zaterdagavond stond het team z’n “mannetje”.

Vanaf het beginsignaal was ABS geconcentreerd en speelde mooie aanvallen uit. Dat resulteerde al snel op een voorsprong van 2 a 3 doelpunten. Op de snelle break outs had Haarle geen antwoord. ABS ging de rust in met een voorsprong van 5 doelpunten (10-15). Deze voorsprong behield ABS gedurende de tweede helft. Aanvoerder Hilde in ‘t Hof was de uitblinker met 10 doelpunten. Ook de sluitpost van ABS Liang Dijkerman stond weer heerlijk te keepen ondanks de blessure aan haar hand.

Al met al stond er een goed team dat knokte om de punten. Coach Anja Lubbers was zeer tevreden over het getoonde spel.E indstand 20-28 en ABS nam de twee punten mee naar Bathmen.

Aankomende zondag speelt dames 1 haar een na laatste thuiswedstrijd tegen HCL uit Groessen. Aanvang 12.30 uur in Sporthal de Uutvlog. Na afloop wordt er door de activiteitencommissie nog een feestje georganiseerd in de kantine. Iedereen is hier van harte welkom. Onder leiding van DJ Coen sluit ABS Handbal de competitie 2021/2022 feestend af.