2022-05-01: Aalsmeer 2 – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Vandaag was het tijd om onze zondag te besteden aan een retourtje Aalsmeer. Onwijs leuk natuurlijk. Jan de buschauffeur kwam iets te laat aangescheurd, maar de zusters Tuïnk ook, dus dit was geen enkel probleem. De heenweg nog even tanken⛽ (net als gisteravond) en gaan met die banaan🍌 Eenmaal aangekomen in Aalsmeer bij de sporthal was het tijd voor een rondje door de wijk. Al gauw werd het gebrek aan gras opgemerkt door onze boerin Char. Maar goed, tijd voor de wedstrijd.

We begonnen wat onwennig met hars (hasj🚬), maar op een gegeven moment werd het gaspedaal gevonden🚀. Heeft het tanken de heenweg toch geholpen. Lekker zoals we graag doen: breakies lopen. Lauri was ook weer terug, Lieke deed heerlijk mee (bedankt!!!) en Char en Lotte stonden heerlie te keepen.

Met een stand van 8-12 gingen we de kleedkamer in. Opdracht: blijven rennen.🏃‍♀️ Vandaag hielden we ons een keertje wel aan de opdrachten en zo liepen we uit naar 13-19. Toch kakten we in en kwam Aalsmeer terug tot 18-20. Toen dacht een speelster van Aalsmeer dat het een goed idee was om Lynet aan haar staart naar de grond te trekken. Lynet maakte even duidelijk dat je met haar niet moet fucken en scoorde de 18-21😏. Bij 19-21 werd het nog even spannend toen we een penal tegen kregen, maar Lotte had haar huiswerk goed gedaan en wist de bal uit het doel te werken. Eindstand: 20-25, wat zeer boffen is voor de stand in de competitie: van plek 10 naar plek zes. Sfeertje in het westen is toch echt anders dan we gewend zijn, maar dat mocht de pret niet drukken!!

Maud, die het nog niet zwaar genoeg had vandaag, kreeg de terugweg in de bus de box op haar hoofd die uit het bagagevak viel. Sterkte Maud! Nog meer leuk: de dames van Vido vonden het niet de moeite waard om het pleuris eind naar Broekland af te reizen, waardoor er 10-0 winst voor ons is. Dat is boffen. Heerlijk 4 punten weekje zo.

Woman of the match: de Tuïnk tanks

Volgende week super saturday: 19:30 lekker thuis tegen Nieuwegein met aansluitend feest in de kantine!!! Als dat niet genoeg redenen zijn om te komen weten wij het ook niet meer.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina