2022-04-23: SDOL – Cometas (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Helaas, helaas, helaas… 😪 na een uurtje handballen stonden we gisteren met lege handen.. Voorafgaand de wedstrijd hadden we een duidelijk plan doorgesproken, want nog maar twee weken geleden reisden we naar Leeuwarden toe voor de uitwedstrijd. Met de leerpunten van die wedstrijd op zak startte we gisteren de wedstrijd. EN WAT GINGEN WE LEKKER 💥 Binnen korte tijd stonden we 3-0 voor en stond onze dekking ontzettend sterk.

Helaas kwamen de meiden van Cometas ook op stoom en gingen we gelijk op tot de rust (9-9). We zagen kansen, wisten hoe we de tweede helft wilden aanpakken en waren er van overtuigd dat we punten konden pakken. Helaas begonnen we de tweede helft met een dipje waardoor Cometas kon uitlopen. Het lukte ons niet meer om aan te haken. Onze dekking bleef sterk staan maar in de aanval konden we niet overtuigen. Met een eindstand 19-23 heeft Cometas helaas dan ook verdiend gewonnen.

Pupillen Myrthe en Romy we vonden het super leuk dat jullie er waren! Publiek ook bedankt en hopelijk tot volgende week in Heeten