2022-04-23: Nieuw Heeten – Dalfsen (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Vandaag stond de wedstrijd tegen Dalfsen op het programma. In Dalfsen twee weken geleden verloren we met 1 punt verschil in een hele spannende pot. Nou, dat was nu wel anders. Hier stopte het eigenlijk ook.

Iedereen kent het wel, soms heb je van die dagen dat eigenlijk alles tegenzit. Windkracht 12, je komt er niet tegen in. Tegen de stroom inzwemmen. Gevoel van een zak aardappels op je rug. Pap in de benen en als klap op de vuurpijl leek de bal wel gevuld met zand. Nou, dat gevoel en dan in het kwadraat. Zo zag de wedstrijd voor ons er uit. De ‘wauw factor’ die we tegen DOS afgelopen woensdag voelden was ver te zoeken, sterker nog, was compleet in het niets verdwenen. Dalfsen heeft daar goed gebruik van gemaakt en was de terechte winnaar. Wij hebben van onszelf verloren, maar gelukkig is er morgen gewoon een nieuwe dag. 🎉😇

Oja, de eindstand was 24-28.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina