2022-04-19: SDOL – HVE 2000 (hoofdklasse)

Verslag SDOL

YEAAASSSS!! Puntjes gepakt tegen HVE 💥 Vanavond stond er weer een inhaalwedstrijd op de planning en hoewel het een gewone dinsdagavond was zat de sporthal goed vol, genieten 😍

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd en wisten gelijk lekker uit te lopen naar 4-0. Helaas wisten de meiden van HVE toen weer een beetje bij te komen en kwamen ze terug naar een verschil van twee.. Dat stond niet in ons plan, maar toen we het gaspedaal weer wisten te vinden konden we doordenderen naar 22-13 met rust.

Vooral op snelheid wisten we punten te pakken. Wel hadden we moeite met één opbouwspeelster maar gelukkig wisten we haar de tweede helft uit haar spel te brengen. HVE wist maar 6 keer te scoren de tweede helft, mede door onze topkeepers en sterke dekking💥💪 Met 39-19 sloten we de westrijd af, DAT WAS LEKKEERR😍

Publiek bedankt dat jullie er waren, zien we jullie zaterdag weer? Om 19.45uur spelen we weer thuis, tegen Cometas 💥 TOT DAN 😍

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina