2022-04-19: Heeten – Cirkeltijgers (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Gisteren stond er weer een doordeweekse inhaalwedstrijd op het programma. De uitwedstrijd in Groningen was een gelijkspel, waarbij we in de laatste 10 minuten onzorgvuldig waren en onze voorsprong weg gaven. Veel schoten die gemist werden, net een stukje focus wat we miste en een goede opbouw rij waar we af en toe best wat moeite mee hadden.

Genoeg punten om mee te nemen in de voorbereiding richting deze wedstrijd en vooral een herhaling van onze basisafspraken. De beginfase was niet slecht, eerst nog even een beetje zoeken maar als snel hadden we ons ritme gevonden en werden kansen goed afgemaakt. Mooi samenspel en vooral de druk zorgen voor gaten in de verdediging bij de Cirkeltijgers waardoor en mooie acties kwamen. Dit resulteerde in een ruststand van 16-13. 🤾🏼‍♀️

In de rust was het vooral even de puntjes op de i zetten. Dit pakte goed uit waardoor we vooral op de snelle tegenaanval konden en veel kansen konden afronden. Ondanks de twee minuten die we tweemaal nog even kregen konden we verdedigend de boel goed dicht houden. Waardoor we verder konden uitlopen. Vlak voor einde kregen we nog even kort een dipje maar dit wisten we snel te herpakken en verder uit te lopen. Kortom een leuke wedstrijd met een mooie uitslag van 34-25. 💚

Zaterdag stond er een wedstrijd tegen E&O dames 2 op het programma maar helaas komen ze onze kant niet op en dit betekend dat er een 10-0 overwinning voor ons wordt genoteerd. 💪🏻Donderdag 28 april reizen we af richting Oosterhesselen om om 20:00 uur het op te nemen tegen Vivendi

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina