2022-04-16: DSVD 2 – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Op de valreep …

Vol goede moed begonnen we vanavond aan de wedstrijd. We startten redelijk scherp, maar aan het einde van de eerste helft kwam D.S.V.D. DS2 toch op voorsprong. Deze hielden ze bijna de hele tweede helft vast tot de laatste drie minuten.

De turbo ging nog één keer aan en ons publiek gaf net dat extra steuntje in de rug, dat we goed konden gebruiken. We kwamen gelijk en onze dekking was scherp waardoor we nog twee doelpunten konden scoren. Eindstand: 25-27! Moeilijke wedstrijden moet je ook winnen, zullen we maar zeggen.

Donderdag staat er opnieuw een inhaalwedstrijd op het programma. Om 20.15 spelen we in Amsterdam tegen de hekkensluiter Zeeburg DS1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina